Søgemaskineoptimering (SEO)

Med den rette optimering af indholdet på din hjemmeside, kan du gøre din virksomhed mere synlig på Google.

Når du bestiller en hjemmeside hos os, giver vi gerne råd og vejledning om, hvordan du kan optimere indholdet, så din hjemmeside bliver mere synlig hos Google, Yahoo, Bing og andre søgemaskiner. I nogle brancher vil en grundlæggende vejledning være nok til at gøre en forholdsvis stor forskel i søgeresultaterne. I andre brancher vil det dog være nødvendigt at gå mere i dybden for at optimere tekst, billeder, dokumenter og andet, for derved at øge synligheden.

Når vi laver søgemaskineoptimering går vi i dybten med, hvordan tekst, billeder og dokumenter er sat op på hjemmesiden. Desuden ser vi på, hvordan hjemmesidens linkstruktur er opsat på kundens egen side, og hvordan der linkes fra andre sider.

Hvorfor er synlighed på Google vigtigt?

Google er den største.

Hvis man som dansk virksomhed er interesseret i at hente sine kunder via nettet, er det vigtigt at have fokus på netop Google. Google er langt den mest dominerende spiller på søgemaskinemarkedet i Danmark med en markedsandel på ca. 90%. Det er derfor vigtigt at have fokus på, hvordan man kan ”tilfredsstille” Google bedst muligt. Det bedste udgangspunkt, når man vil gøre Google tilfreds, er – heldigvis – ved at gøre Googles søgende tilfredse. Det vil sige, at det er vigtigt med indholdsrigt tekst og billeder, som kan give Googles gæster den information, som de ønsker. Men derudover kan hjemmesidens indhold opstilles således, at den bliver mere synlig for Google, hvilket kan give dig en bedre placering hos Google og i sidste ende kan give dig flere kunder. Under Priser kan du se mere om, hvad en SEO-pakke koster, når du køber en hjemmeside fra CphWebdesign.

Kontakt

Hvis du har et projekt, vi skal tale om,
er du meget velkommen til at kontakte mig.

CphWebdesign
Google Hangout: lars@cphwebdesign.dk
Skype: cphwebdesign
Tlf: 81 73 22 11
mail: mailto:lars@cphwebdesign.dk

Email:
Telefon
Besked
Svar på spørgsmålet for at bevise, at du ikke er en robot. Hvor mange hjul har en almindelig bil?