Hos CphWebdesign kan du altid finde en billig hjemmeside i et individuelt design til din virksomhed eller forening.

En hjemmeside fra CphWebdesign er simpel at vedligeholde, og du kan finde råd og vejledning her på hjemmesiden til hvordan du redigere i din hjemmesides indhold. I tæt samarbejde med kunden bliver hjemmesiden sat op, så den passer til netop din virksomhed eller forening.

CMS

Gør vedligeholdelse af hjemmesiden enklere.

Når du køber en hjemmeside med CMS (Content Management System) betyder det, at du køber en hjemmeside, som kan vedligeholdes af alle med bare grundlæggende kendskab til EDB og tekstbehandling. Hos CphWebdesign vil hjemmesiden blive oprettet i Open Source-programmet Joomla.

Skabeloner

Skabelonen bestemmer dit design.

Det er let at finde det rigtige design hos CphWebdesign. Ud over de hjemmelavede skabeloner, kan du du også frit vælge mellem skabeloner fra firmaet Joomlart. Kan du ikke finde, et design, som passer dig, kan vi i fællesskab lave en skabelon specielt til dig.

Se skabeloner fra CphWebdesign.

Se skabeloner fra Joomlart

Joomla

Simpelt og kraftfuldt

Joomla er et meget omfattende og kraftfuldt CMS, som kan tilgodese langt de fleste behov. Selve softwaret placeres på en server hos et webhotel. Webhotellet oprettes enten af kunden selv, eller man kan bede CphWebdesign om at oprette en konto hos et webhotel. Ved oprettelse af hjemmesiden anvendes en skabelon, som efterfølgende kan redigeret og tilrettes, så designet passer til brugerens krav. Med Joomla, er det muligt at oprette bl.a. web shops, anvende flash og hvad man ellers måtte have af ønsker til sin hjemmeside. Selve tilpasningen kan være joomla-cmskompliceret, men når først hjemmesiden er sat op, vil den almindelige vedligeholdelse være så simpel, at selv folk med få eller ringe computerfærdigheder vil kunne redigere i hjemmesiden tekst og billeder.

Kontakt

Hvis du har et projekt, vi skal tale om,
er du meget velkommen til at kontakte mig.

CphWebdesign
Google Hangout: lars@cphwebdesign.dk
Skype: cphwebdesign
Tlf: 81 73 22 11
mail: mailto:lars@cphwebdesign.dk

Email:
Telefon
Besked
Svar på spørgsmålet for at bevise, at du ikke er en robot. Hvor mange hjul har en almindelig bil?